Menü

Szilvi Jézus szenvedélyes követője, Lajos felesége és négy gyermek édesanyja.
Előadóként Isten Igéjének igazságaira építve őszintén és gyakorlatiasan beszél a hétköznapi keresztény élet kihívásairól, Isten elkötelezett követéséről, a hitben járás, a lelki növekedés, a személyes küldetés fontosságáról.

Szívén viseli az emberek múltból hozott sebektől való gyógyulását és szabadulását. Ebben a munkában másfél évtizede dolgozik Az Igazság szabaddá tesz szolgálat vezetőjeként.

Korábban tizenhat évig a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa volt, ebből nyolc évet kommunikációs igazgató. 2009 óta a Family magazin szerkesztője és állandó szerzője. 2017 januárjától Isten teljes idejű “kommunikációs munkatársa”.

Lajos pásztor, tanító – több mint 25 éve. Jelenleg a Székesfehérvári Baptista Gyülekezet vezető pásztora, de rendszeresen segít más dunántúli gyülekezeteknek is.

Elhívásakor arra kérte Istent, hogy lehetőség szerint olyan helyekre (is) küldje, melyek nem tartoznak egy átlagos lelkész feladatai közé. Így kapcsolódott be a börtönmisszióba, s így került egy évre családjával együtt Mongóliába is, ahol misszionáriusként szolgált.

2009 óta a Baptista Családi Szolgálat munkatársaiként is dolgoznak Szilvivel. Szabadidejében túrázik, motorozik. Tavaly májusban teljesítette a Kinizsi 100-at. 2013-ban pedig feleségével együtt végigjárták az El Caminót.

Titkuk abban az egyszerű odaszánásban van, ahogy hűségesen szolgálják Istent és az embereket.