Menü

Family magazin

A Harmat Kiadó családi magazinja.
Pontos idejét se tudom, mióta írok a Family magazinba, s mikor lettem a szerkesztői csapat tagja. Úgy 7-8 éve lehetett, akkortájt, amikor Győri Virág lett a Harmat kiadó kiadásába kerülő lap főszerkesztője. A Németországban már nagy múltra visszatekintő keresztény családi magazin magyar verziója akkor indult el saját, magyar tartalommal. Virág pedig óriási bátorsággal egy olyan szerkesztői csapatot hívott össze, akik között talán két szerző se érkezett ugyanabból az egyházból vagy háttérből.

Az első szerkesztőségi ülésen mutatkoztunk be egymásnak.  Azóta a Family csapata különleges ajándék az életemben. Újra és újra rácsodálkozom, mennyire sokfélék vagyunk, mégis milyen hatékonyan tudunk együtt dolgozni. Rengeteg áldást és új impulzust merítek személyesen is az együtt töltött időkből. És az is nagy áldás, hogy az interjúk során olyan különleges emberek életébe nyerhetek bepillantást, akikkel a hétköznapi életben kicsi esélyem lenne mélyebben  elbeszélgetni. Változó, hogy egy-egy számba éppen miről írok: van, hogy én készítem a nagyinterjút, van, hogy a Gyerekszoba, a Kettesben vagy a Mindennapi csodák rovatban jelenik meg cikkem.

A legjobban azt élvezem, amikor olyan történeteket oszthatok meg az olvasókkal, amelyeket valójában Isten ír a környezetünkben lévő emberek életében.

family.hu