Menü

Szerzői jogok

A reveszszilvia.hu ezúton szeretné tájékoztatni a az oldalon használt szerzői jogokról.
A reveszszilvia.hu előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek (tartalmi szöveg, grafika, fotó, hang- vagy videóanyag stb.) feldolgozása és értékesítése. A weboldal tartalmának részeit (saját felhasználás céljából) saját gépére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A reveszszilvia.hu tartalmából bármely részét kivágni, a kiragadott részt nyilvánosságra hozni, bármely más módon újraközvetíteni tilos. A működtető előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos (változatlan formában sem) a lap tartalmát tükrözni, újraközölni.

A weboldalról tartalmat, adatokat átvenni csak az oldalra való hivatkozással lehetséges.

adatátvétel feltételei:
– a tartalmat módosítás nélkül az eredeti információt megtartva kell közölni
– a weboldalra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél fel kell tünteti

A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A reveszszilvia.hu weboldalon törekszünk a pontos és hiteles információk közlésére, de a tájékoztatásból fakadó esetleges kellemetlenségekért valamint károkért felelősséget nem vállalunk.

Tisztelettel,

reveszszilvia.hu